Facebook Zaman Tünelinizde Paylaşım Yapmalarını Engelleyin



Destek: Test Link
İnternet, Sosyal Ağlar -

Facebook banner

Facebook’ta zaman tünelinizde bazen arkadaşlarınızın paylaşımda bulunmalarını istemeyebilirsiniz. Bunun için zaman tünelinizi arkadaşlarınıza karşı engellemeniz / kapatmanız gerekiyor. Peki bunu nasıl yapacaksınız? İşte ayrıntılar…

Facebook

Zaman tünelinizde arkadaşlarınızın birşey paylaşmasını engellemek için;

> Sağ üstte Ana Sayfa butonunun yanındaki “ok işaretine” tıklayın.
> Aşağıdaki yazılar arasında “Zaman Tüneli ve Etiketleme“yi bulun ve yanındaki “Ayarları Düzenle” ye tıklayın.
> Gelen küçük pencereden, “Zaman tünelinde kimler paylaşımda bulunabilir?” sorusunun yanındaki seçili olan “Arkadaşlar” butonuna tıklayıp “Hiç Kimse”yi seçmelisiniz.
> Bu kadar. Artık arkadaşlarınız zaman tünelinizde (eski adıyla duvarınızda) paylaşımda bulunamayacaktır.

İzleyelim…

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.